ARSENIJEVIĆ DONEO RADOST NOVOM PAZARU
24. mart 2014. godine

Pobedu Novog Pazara  sa evropskim ukusom potpisuje neverovatni Nemanja Arsenijević koji je sa dva gola  kovertirao dosadašnjih pet prvenstvenih trijumva Vojvodine I otvorio novu stranicu pobeda “plavih”.Srušena je tradicija  nepobedivosti Vojvodine u tvrdokornom taktičkom nadigravanju dva trenera.Igrao je na kartu mladosti I poleta Vojvodine strateg Novog Pazara Zoran Njeguš.Zato je do maksimuma želeo da “umrtvi” igru gostiju.Kapitalna uloga je onda pripala Kenanu Ragipoviću koji je do te mere “pokvario” igru gostiju da je Voša popucala po šavovima ne uspevajući do kraja utakmice da se sastavi u nešto što bi bilo dostojno imena I veličine ovog tima.Dakle, u meču bez mnogo prilika fudbaleri Vojvodine su uspeli da prikažu takav arsenal ćoraka I da od nekoliko šuteva koji su na to mogli ličiti samo je jedan završio u okvir gola.Na drugoj strani Novi Pazar je bio rešen da popravi realizaciju.I po asistenciju su upisali  golman Šimić I Rusmir a te njihove majstorije u zlato je pretvorio fudbalski alhemičar Nemanja Arsenijević.
-Znali smo da je ovo jedan veliki test za nas da li smo ili nismo  prava ekipa. Sasvim zasluženo smo pobedili jednog jakog protivnika I direktnog konkurenta na našem evropskom putu.Posle ove pobede  realnijim se čine naši ciljevi a to je plasma u tri- četiri prvoplasirane ekipe .Videćemo kako će se do kraja prvenstva sve  odvijati. Ukoliko budemo igrali ovako sigurno da se možemo nadati velikim dostignućima.Saigračima čestitatam na igri, borbenosti I znanju.Zahvaljujem se naravno navijačima koji su pokazali da su naša krila i kao jedan nas nosili do ove velike pobede-rekao je junak meča Nemanja Arsenijević.
          Ovo je prvi put da je Novi Pazar postigao dva gola u mečevima protiv Vojvodine I prvi put, od kako je Novi Pazar superligaš, da je jedan njegov fudbaler bio dvostruki strelac na jednoj utakmici. Tako će ime Nemanje Arsenijevića biti upisano u klupskoj  istoriji.
-         Meni je prvenstveno drago što moji golovi znače prekid jedne negativne tradicije po Novi Pazar u duelima sa Vojvodinom I što su doneli pobedu I tri boda.Ali je ,u svakoom slučaju, lepo je znati da ste ostvarili nešto jedinstveno I da ste već potpisali jedan deo istorije ovog kluba.Medjutim,zahvalio bih se saigračima jer bi bez dobre igre cele ekipe bilo nemoguće ostvariti podvig-kaže Arsenijević.
 Kada bi krenu u napad Nemanja Arsenijević je izazivao paniku u redovima odbrane Novosadjana. Raznizao je  nisku Vošinih fudbalskih talenata a epitet blagog favorita  koji je Vojvodina imala pre početka utakmice učinio  grotesknim. Zato  možda trener Vojvodine Branko Babić nije ni želeo da komentariše utakmicu. 
 
 -      Ovo je važna pobeda za nas.Pobegli smo Radničkom, Jagodini I Vojvodini 4 boda.Medjutim ima još deset kola do kraja I mi moramo spustiti loptu na zemlju I koncentrisati se na naredni meč sa Javorom u Ivanjici. Moramo nastaviti sa ovakvim pristupom utakmicama I nadam se da neće biti problema da se zacrtani cilj ostvari-kaže Nemanja Arsenijević igrač odluke u pobedi Novog Pazara nad Vojvodinom.
FKarišik