ODIGRANA FINALA ŠKOLSKE LIGE U MALOM FUDBALU
NOVI PAZAR DOBIO POBJEDNIKE
26. mart 2014.
 
Sportski savez Novi Pazar uspješno je sproveo takmičenje novopazarskih osnovnih i srednjih škola u malom fudbalu. Nakon dva kvalifikaciona turnira u finalu su se našle četiri najbolje ekipe. U konkurenciji osnovnih škola finalisti su bile ekipe OŠ "Djura Jakšić" Trnava i OŠ "Stefan Nemanja".Poslije uzbudljiva 24 minuta igre rezultatom 3:1 slavila je ekipa Trnave.Na kraju prvog poluvremena bilo je van svih očekivanja 2:0 za Trnavu čiji su fudbaleri igrali borbeno i dok su njihovi protivnici stvarali i propuštali prilike oni su pogadjali.Bećović je bio strelac prvog a Bronja drugog gola za Trnavu. U nastavku utakmice ekipa Stefan Nemanja preko Farisa Karakaša uspjeva da smanji rezultat.Napokon u poslednjem minutu utakmice arbitar Zećirović nakon jednog oštrog starta svira penal za Trnavu koji u gol pretvara najbolji pojedinac ove utakmice golman Vahid Tutić koji je golom sa penaltika stavio krunu na svoje sjajne odbrane.

U Finalu srednjih škola vidjena je fenomenalna utakmica izmedju ekipa Medicinske škole i medrese Sinan Beg.Fudbaleri Medrese pružili su sjajan otpor favorizovanoj ekipi Medicinske škole za koju su nastupali i fudbaleri podmladka Fudbalskog kluba Novi Pazar Djulčić, Preljević, Latifović, Rušević i Smajović.Ipak poveli su fudbaleri i plavo crnim dresovima. Kadrić donosi vodstvo Medresi u prvom  minutu da bi pet minuta kasnije preko Izberovića medicinari izjednačili.To je i rezultat prvog poluvremena. U nastavku već u 18 minutu Medicinska škola vodi 2:1 a gol je postigao Smajović. Dva minuta kasnije već je 3:1. Izberović upisuje još jedan pogodak uz svoje ime.A onda su medresanti dodali gas. U 24. minutu Smajović smanjuje vodstvo medicinara na 3:2 da bi dva minuta kasnije Zilkić poravnao rezultat. Ušlo se u neizvjesnu završnicu koju je prelijepim golom sasvim iskosa u trujumf Medicinske škole pretvorio Seid Preljević.

Na kraju finalnih utakmica profesor Enver Medjedović je u ime organizatora Sportskog saveza podijelio diplome i pehare pobjedničkim ekipama. Ekipe Trnave i Medicinske škole će svaka u svojoj kategopriji predstavljati Novi Pazar na Okružnom takmičenju koje će se početkom aprila mjeseca održati u Novom Pazaru.